CURS D’INICIACIÓ AL CULTIU DE BONSAI. Nivell 1

 

Dissabtes d’octubre a juny. Horari de 10 a 12 hores.

El proper dissabte 7 d’octubre s’inicia el nou curs de cultiu de bonsai. Les inscripcions ja estan obertes o a la mateixa web o per telèfon.

Classes pràctiques i teòriques.

Inclou 1 Prebonsai, test, substrat, guia d’espècie.

Places limitades

Preu 35 € mensuals. Matrícula 10 €.

Eines i material a disposició de l’alumne

Descomptes en la compra de material

Inici dissabte7 d’octubre a les 10’00 hores

Decarrega’t el CURS BONSAI BASIC


Pere Costa, 34

17430-Santa Coloma de Farners

www. bonsailaselva.wordpress.com

Tèl. 649.55.77.98

 

SEMINARI D’INTRODUCCIÓ AL CULTIU DE BONSAI

El passat 15 de gener vaig tenir el plaer de poder donar un seminari d’introducció al l’art del cultiu de Bonsais. Si bé no ha estat el primer que he donat, si que ha estat el primer després de decidir dedicar-me professionalment al cultiu de bonsais i divulgació per mitjà de cursos i seminaris.

 

A l'aula treballant

A l’aula treballant

Per a mi va ser tot un èxit, ja que les reaccions dels assistents i l’interès mostrat així m’ho van donar a entendre. Aquest seminari es va poder dur a terme, gràcies a la organització de Dones de Sant Narcís, i per la infraestructura del propi Centre Cívic de Sant Narcís a Girona.

Ara vull animar a tots els assistents a que es puguin apuntar al curs que iniciarem el proper mes de febrer en les mateixes instal·lacions del Centre Cívic, curs complementari dels que podem fer a les nostres instal·lacions. Espero poder gaudir de la vostra companyia en aquest proper curs.

Juniperus treballat en el Seminari

Juniperus treballat en el Seminari

SEMINARIO INTENSIVO CULTIVO DE BONSAI. PLANTACIÓN EN GRUPO O BOSQUE

images-4

El próximo sábado 7 de noviembre de 2015 se celebrará en las instalaciones de Bonsai La Selva, el primer seminario de esta temporada. El horario será de 10 a 14 horas.

En el mismo explicaremos las técnicas para la plantación en grupo ya sea en paisaje o bosque.

Igual que otros estilos, son varios los diferentes bosques que podemos encontrar en la naturaleza y reproducir en Bonsai. En nuestro seminario trabajaremos un bosque de Buxus, explicando los diferentes materiales y técnicas para su plantación. Explicaremos también la técnica de reproducción inicial y posterior cultivo de especies autóctonas de nuestra comarca, imitando de esta forma los bonitos paisajes de La Selva.

Las plazas son limitadas, y el precio es de 35 € por persona. Se entregará material gráfico y un pequeño detalle de bienvenida a los asistentes.

Las reservas se pueden realizar en el mail bonsailaselva@gmail.com, o a través de este mismo canal de comunicación.

Miquel Meca